5of5

Norh Entreprise. Døgnåben autoriseret elektriker i København

Ring til os
+45 22 22 28 68

Norh Entreprise | København | +45 22 22 28 68

➢ El-tjek
➢ Belysning
➢ El-renovering
➢ Ny el-tavle
➢ Fejlsøgning på el fejl
➢ Elektronisk adgangskontrol
➢ Alarmsystemer
➢ Overvågning
➢ Køkkeninstallationer
➢ El eftersyn
➢ Energioptimering
➢ Det meste indenfor elektriker og elinstallatør


Norh Entreprise | Din autoriseret elektriker i Storkøbenhavn for private og erhverv

Norh Entreprise, døgnåben autoriseret elektriker i København

Efter flere år i elektrikerbranchen ser vi et større behov fra vores kunder for akut service og hjælp, fra en autoriseret elektriker i København. Derfor tilbyder vi som få elektrikere i Storkøbenhavn vagtservice, der er åben 24/7 – hele året rundt. Hvilket betyder at vi kører ud og hjælper på selveste juleaften. 

På vagtudkald kan vi hjælpe med akutte problemer som kortslutninger, problemer med sikringer og lignende udfordringer, der kræver service på kort tid.

Hos Norh Entreprise er det altid gratis at få tilbud via mail og telefon

Hvis du gerne vil vide en pris før du beslutter dig for at få udført en ydelse, så kan du nemt og sikkert på vores hjemmeside indhente et tilbud, på en elektriker opgaver. Drejer det sig om større opgaver kan vi også aftale at vi kommer ud og tager et kig gratis. 

På denne måde kan du være sikker på, at arbejdet udføres i henhold til tilbud og forventninger, og du ved, hvilke priser du har at gøre med. I de fleste tilfælde vil der også være spørgsmål, og ikke mindst forslag til forskellige typer af løsninger, f.eks. Hvordan køkkeninstallationerne skal se ud.

Vi forhandler kvalitetsprodukter fra AO og Solar

Som elektriker vil vi altid være i stand til at levere kvalitetsprodukter til dig som kunde. Derfor har vi valgt de bedste produkter på markedet. Vores sortiment inkluderer de mest kende mærker der findes på markedet og forhandler hos Solar og AO.

Et stort udvalg af elektriker ydelser i Storkøbenhavn

Der er mange spillere, der leverer elektriske ydelser i Storkøbenhavn. En god måde at finde ud af, om en elektriker er professionel, er at tjekke autorisationsregisteret inde på sikkerhed styrelsens hjemmeside. Her finder du alle virksomheder, der har tilladelse til at udføre el-arbejde i Danmark. 

Her finder du også informationer om hvilken type af el-arbejde virksomheden må udføre. Det er ulovligt for virksomheder at udføre el-arbejde uden at være autoriserede. Og det er faktisk dit ansvar at kontrollere, at virksomheden findes i autorisationsregisteret.

Vi kører primært i Storkøbenhavn, men kan også tage kunder på hele Sjælland.

Norh Entreprise døgnåben autoriseret elektriker i København

Hvis du skal bruge en elektriker på Sjælland og ønsker at have løst en af ovenstående opgaver så kan du altid kontakte os. Hvis du ringer til os så vil du kunne forvente en tydelig kommunikation og professionel service lige meget hvornår du ringer til os. Er dit ærinde af akut karaktær så har vi afdelinger i hele Storkøbenhavn, derfor er vi sjælden mere end 30 minutter væk fra dig i Storkøbenhavn. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Du kan læse mere om vores arbejde her

Adresse: Sankt Jørgens allé 6 kl 1615 København V Cvr. 40323279

Mail: info@norh.eu