Nordic Gulvservice

nordicgulv-logo

https://nordicgulv.dk/
https://niipit.dk/nordicgulv/wp-content/uploads/sites/690/2021/01/Nordicgulv-banner.jpg

Nordicgulv

Kirkerupvej 39
4000 Roskilde


Kvalitetsbevidst gulvarbejde i Roskilde, København og omegn

Vælg Nordic Gulvservice, og få hjælp af en erfaren gulvmand

Hos Nordic Gulvservice har de været i branchen i over 18 år, og de har derfor masser af erfaring. De er eksperter i gulvafslibning/gulvafhøvling, men kan også hjælpe dig med gulvreparationer, skift af gulv og mange andre former for gulvarbejde. De har base i Roskilde og har masser af tilfredse kunder i Roskilde, København og mange andre steder på Sjælland – heriblandt både private boligejere, ejer- og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber og private virksomheder.

Nordic Gulvservice kan pifte dit gamle gulv op

Trænger dit gamle gulv til en kærlig hånd? Måske har du købt en ældre bolig med et originalt trægulv, der har set bedre tider – eller måske har du boet i det samme hus i mange år og kan se, hvordan årene med småbørn har sat sit præg på husets trægulv. Uanset din situation kan Nordic Gulvservice hjælpe med at pifte dit gamle trægulv op, så det ligner et helt nyt og lækkert gulv. De tilbyder både gulvafslibning (også kaldet gulvafhøvling), gulvreparationer, gulvbehandlinger og andre former for gulvservice.

Vælg en kvalitetsbevidst gulvmand til at skifte dit gulv

Hvis et gulv har været høvlet mange gange, når det et punkt, hvor det er for tyndt til, at det øverste, grimme lag kan slibes eller høvles af. Så er det på tide at skifte gulvet – og det kan Nordic Gulvservice naturligvis også hjælpe dig med. De har mange års erfaring i at skifte gulve. De fjerner det gamle gulv og lægger det nye, så du blot skal læne dig tilbage og glæde dig til dit helt nye trægulv, som du kan få glæde af i mange år fremover.