ANMELDELSE

Skriv din anmeldelse her

Matthiesen Ejendomsservice

Anker Heegaards Gade 2, 1
1572 København V


Ejendomsservice Alt fra trappevask til græsslåning

Matthiesens Ejendomsservice vedligeholder din ejendom, så den altid tager sig pænt ud

Hvis du mangler en pålidelig samarbejdspartner til at klare rengøringen, havearbejdet og vinduespudsningen i din opgang, er Matthiesens Ejendomsservice det oplagte valg. De er specialister i at passe på din ejendom – og de har stået for vedligeholdelsen af flere hundrede ejendomme i hovedstadsområdet siden 2010.

Hvorfor skal du vælge en ekstern til at klare ejendomsservicen?

Månedlig trappevask, vinduespudsning fra stuen til femte sal, trimning af græsset, saltning af fortovet ved frostgrader, handyman-opgaver som udskiftning af pærer, fjernelse af løvfald og mange andre opgaver er nogle af de forpligtelser, der er knyttet til at være administrator i en opgang. Det er opgaver, der skal klares løbende for at holde ejendommen pæn – og hvis ikke det bliver gjort, går der ikke ret lang tid, før ejendommen ser trist og misligholdt ud.

Det er således både i din og dine beboeres interesse at holde ejendommen pæn og vedligeholdt. Din interesse, fordi det sparer dig for værdifulde timer og for byrden ved hele tiden at skulle efterse ejendommen. Og dine beboeres interesse, fordi den løbende vedligeholdelse gør ejendommen til et attraktivt sted at bo.

Få en aftale i hus

Hvis en ejendomsserviceordning lyder attraktivt for dig og din ejendom, er der ikke langt fra tanke til handling hos Matthiesens Ejendomsservice. Samarbejdet starter med en snak, hvor I får talt om behovet, hvorefter de kommer ud og besigtiger ejendommen. Du bestemmer selv, hvad aftalen skal indeholde, og om det skal være en alt-i-én-løsning eller kun bestå af et udvalg af deres services. Herefter aftaler I et tidspunkt for opstart af samarbejdet, hvorefter du kan se frem til en ren, pæn og velholdt ejendom.

SOCIALE MEDIER

NIIPIT NYHEDSBREV

Vilkår og betingelser