Vejre du din mad ? Hvorfor ?

Hvor meget tid bruger du på mad ?

Maden fylder rigtig meget, hos mange af os. det gør det fordi. Nogle ting i os, har ikke ændret sig. Fra vi var urmennesker. vores vigtigste formål. Er at skaffe mad, så vi ikke dør af sult. Mad giver en ro i både hoved og krop.

Alt maden på billedet er ok i de rigtige mængder

Kan negativt være positivt.

For mange af os, giver det dog, en negativ effekt. Da vores samfund, måden vi spiser og finder mad på. Er langt fra de samme omstændigheder, som da vi jagtede maden. I dag rejser vi os fra sofaen. gå 20 skridt ud i køkkenet, åbner køleskabet. vi forbrænder på ingen måder, det samme antal kalorier. Som når vi skulle hente mad i fortiden.

Men kan vi så bruge det positivt. svaret er ja. bruger du rigtig meget tid, på at måle og veje, have kontrol over din mad. vil du kunne, gøre det resten af livet. ? eller ville det, være nemmere og gå i dialog, med sit indre urmenneske.

At vende negativt til positivt. kræver en del, at arbejde med det mentale. vi kan bruge maden, til at få ro, den følelse kender vi. men vi kender også, den dårligesamvittighed bagefter. hvor grimme vi kan være ved os selv. vi kender følelsen, den finder vi også når vi laver ting vi godt kan lide.

så ved at gå i dialog med urmennesket. Få ryddet op i dårlig samvittighed. I vores handle mønster. Så kan man komme videre. Dermed behøver man ikke. kontrollere og veje, at bruge en masse tid, hvor man giver op, starter igen, giver op igen og starter igen og ingen vejene kommer. Hvor man lever med “frygt” for, for mange kalorier. I stedet for at nyde den mad man elsker.

Netop det arbejder jeg med. du kan kontakte mig her