Mads Er Jern

Møbeldesign og håndværk

Tlf +45 24 23 47 92

https://madserjern.dk
https://niipit.dk/mads-er-jern/wp-content/uploads/sites/722/2021/06/madser-af-jern-logo.png

Mads Er Jern

Navervej 15
8382 Hinnerup
Tlf +45 24 23 47 92
e-mail mads@madserjern.dk


Hos Mads Er Jern finder du en bedste løsning til jern arbejde.

Hos Mads Er Jern kan du få bygget håndlavede skræddersyede produkter i jern, som passer præcis til alle dine behov. Her kan du få lavet alverdens jernbaserede produkter som New Yorker Glasvægge, gelændere, højbede og en lang række andre produkter.

Fordelen ved at købe fra Mads Er Jern er især, at der som regel arbejdes med specialmål, hvilket vil sige at han i næsten alle tilfælde vil kunne akkommodere og opfylde alle dine behov til produktet. Så uanset hvor vild en idé du har fået, så kan du altid tage fat i Mads og finde ud af om det er muligt.

Et håndlavet produkt kunne eksempelvis være et projekt til dit kontor, dit hjem eller andre steder som har brug for den perfekte løsning. Her kunne processen eksempelvis være, at Mads kommer forbi og vurdere opgaven hvorefter, at I sammen finder en løsning som, passer præcis til dine ønsker og behov. Når der er fundet enighed, så begynder arbejdet på værksteder.

Der tages især forbehold til hvordan produkterne skal bruges således, at holdbarheden er optimal og køberen får den bedste oplevelse. Eksempelvis skal et produkt anvendt til et badeværelse ikke have de samme egenskaber som hvis det lå på et tørt kontor. Badeværelset er nemlig fugtigt, hvilket kan resultere i rust og regelmæssig rengøring. Derfor tilbydes der blandt andet fugtbehandling og pulverlavering, således at rusten holdes væk, samt at rengøringen bliver nem og hurtig.

Når hele produktet er færdigt, så leveres produktet hen til dig så det kan blive monteret hvis det ønskes.
Du kan læse mere om Mads Er Jern inde på hjemmesiden og komme i kontakt med Mads. Derudover kan du også finde mere inspiration til løsninger, samt læse mere om Mads passion og historie indenfor jernarbejde. Hvis du er interesseret i priserne for glasvæggene, så kan du læse de vejledende priser inde på hjemmesiden for at få et større indblik i hvor meget det ca. vil koste.