NIIPIT SØGER SÆLGER

Job hos Niipit

Niipit er i en rivende udvikling og søger derfor sælgere i hele landet.

Om Niipit

Niipit er en Dansk virksomhed der henvender sig til virksomheder i Danmark der ønskes mere onlinesynlighed..
Niipits platform er et stærkt værktøj for virksomheder.
Niipit har I dag over 1700 virksomheder online og er i regnskabsåret 2018/2019 begyndt at få indtjening. De foregående 3 år har virksomheden været under udvikling og derfor kun skabet negativ overskud.

Hvad kan Niipit

Når en virksomhed bliver oprettet på Niipit så får de mulighed for at linke over til alle sociale medier, linke til egen hjemmeside, både til forside, shop, blogs eller specifikke produkter.
Ligeledes er det muligt at lave direkte opslag ind til de sociale medier.
Det er samtidig muligt at vise billeder, video eller lave blogopslag til læseren med link til egen landingpage eller produkt.
Det er muligt at få anmeldelser af brugerene.
Niipit giver også virksomheden mulighed for at tilknytte Google Analytics og Facebook pixel så virksomheden kan se mængden af trafik samt lave re-marketing på begge ovennævne platforme.

Derudover kan en virksomhed både tilkøbe Webshop modul, Tilbuds modul eller benytte Stop Spild Giv Det Videre modulet.

De sælgere Niipit søger er relationsskabende sælgere der forstår værdien af salg og gensalg samt mer´ salg. Vores kunder vil ofte ikke kun købe et modul en gang, men flere moduler flere gange. Sælgeren ønsker lige som os at gøre op med bondefangeri og pistolsalg.

Job hos Niipit

At få et job hos Niipit kræver en sælger der har lidt grund viden om internettet, online markedsføring, Google søgemaskine, Sociale medier. Det kunne sagtens være en sælger der før har arbejdet med salg inden for B2B/B4B til en af følgende brancher, spisesteder, håndværker, overnatning, lokale butikker, webshops, sport og fritid, velvære, markedsføring. Det er IKKE et krav at sælgeren har viden om alle områder.

Sælgeren skal kun bruge online redskaber for at kunne remvise platformen. Der er ingen fysiske papirer, brochure da vi også gerne vil være en grøn virksomhed der ikke benytter unødigt papirspild eller en masse trykfarve.

Sælgere søges i hele landet

Sælgeren vil udelukkende afregnes på provision pr salg. No cure no pay. Der er ingen loft på indtjeningen.
Sælgeren skal have eget cvr nummer.
Sælgeren skal kunne arbejde ud fra egen bopæl.
Sælgeren står for egen transport.
Det er ligeledes også muligt at arbejde både del tid og fuldtid.
Det kan ligeledes være en markedsføringsvirksomhed der i forvejen har kunder som de er int i at sælge mere til.
Det kan også være folk der arbejder inden for affiliate.

Hvis du kunne tænke dig at blive sælger hos Niipit?

Kan genkende dig selv i ovenstående og du er mellem 19 og 81 år så skriv gerne på b4b@niipit.dk att Sælger og fortæl os hvorfor vi skal vælge dig. Vi tager sælgere ind løbende og vi går efter et sælger team på 100 personer.

Job hos Niipit