Inspo

Inspiration og hjælp til gymnasiet

Inspo.dk hjælp og inspiration til gymnasiet

Inspo - Inspiration og hjælp på gymnasiet

Svendborgvej 226
5260 Odense S
Skriv til os på info@inspo.dk


Inspo er dit hjælpeværktøj til gymnasiet. Her finder du et bredt udvalg af hjælpemidler, guides og noter. 

Du kan også finde et bredt udvalg af færdige opgaver, som du kan bruge til inspiration og til at forstå, hvordan sproget, stilen og opgaven skal laves. På inspo finder du over 5.000 materialer.

Særligt noterne er perfekte til at bruge, når du skal til at forberede til eksamen. Ved at bruge noterne kan du hurtigt få et overblik over, hvilke emner og begreber, som man skal være opmærksom på. 

På inspo finder du noter indenfor hvert fag og nogle af noterne er specialt lavet til bestemte emner og fag. F.eks. er der noter indenfor alle begreber, udtryk og emner indenfor politik som man har i samfundsfag. 

Du kan også bruge noterne i forbindelse med tavleundervisningen, hvis du har brug for at dykke ned i specifikke emner indenfor det fag du har. 

Det koster et mindre månedligt beløb at bruge inspo. Når du laver et medlemskab har du mulighed for at downloade 20 materialer om måneden. 

Alle materialerne på inspo er gennemtjekket og sikret, så du ved at kvaliteten er i top. Det betyder bl.a. at alle opgaverne har enten karakteren 7, 10 eller 12. 

Som medlem på inspo.dk har du ikke kun adgang til en masse nyttige materialer. Du har også adgang til en masse spændende studierabatter. F.eks. får du en unik rabat hos store take-away kæder og rabat ved kendte tøjmærker. 

Når du opretter et medlemskab, vil du altid have muligheden for at opsige dit medlemskab. Der er heller ingen binding tilknyttet og det er nemt at opsige. 

Skulle der dog opstå problemer eller har du spørgsmål til noget, skal du altid være velkommen til at kontakte dem på telefon eller skrive en mail til dem. De svarer normalt indenfor 2 dage.