Har du en online virksomhed eller en lokal fysisk virksomhed?

Vil du have flere kunder?

Kan dine kunder nemt finde dig nu?

Reklamer for under 7 kroner om dagen.


Laver du markedsføring på sociale medier?

Laver du SEO optimering på din hjemmeside?


Bruger du dagligt meget tid på markedsføring?

Er du ved at drukne i markedsføringsopgaver?


Lever din markedsføring længe på de sociale medier?

Finder kunderne dig  på Google? Er du synlig nok på Google?

Vis alle oplysninger et sted der linker tilbage til din hjemmeside

 • Kontaktinformationer
 • Link til din hjemmeside
 • Vis rute med googlemap
 • Vis åbningstider
 • Link til sociale medier
 • Vis priser og tilbud
 • Giv dine kunder rabatkoder
 • Vis ubegrænset billeder
 • Vis ubegrænset video
 • Bliv vurderet af dine kunder

 

Vejledende pris 3985 kr. + moms

 • Bliv fundet via Postnr eller by
 • Indsæt dit logo
 • Lav bannerreklamer
 • Skriv blog til brugerne
 • Brugere kan like og kommentere
 • Planlæg opslag direkte på SOME
 • Se besøgende via Google Analytics
 • Tilknyt google Search Console
 • Tilknyt Facebook Pixel
 • Styr alt fra dit eget login

 

FÅ DIN VIRKSOMHED PÅ NIIPIT

Virksomhedsprofil + Webshop løsning* og Adgang til Tilbudsområde *Betalingsløsning er ikke en del af dette tilbud

DIN INVESTERING:

2496 kr. årligt for 12 måneder

Ingen binding – opsig når du vil Alle priser + moms Fast pris ingen ekstra gebyr  

INVESTER I DIN VIRKSOMHED NU

SPAR 1489 kr + moms


Savner du overblik over din online markedsføring?

Vil du spare tid og have overblik? Så er Niipit bygget til dig der vil have alt samlet et sted og samtidig gerne vil ses på alle sociale medier.

Niipit er det som kaldes en åben platform. Det betyder at Google kan kigge med og se hvad der sker på din virksomhedsprofil. Ofte når du skriver opslag på sociale medier kan det ikke ses andre steder end på det sociale medie du har postet dit opslag, og derfor har det ikke nogen særlig SEO værdi for din virksomhed / hjemmeside. Hos Niipit kan du lave alle dine opslag til andre platforme og planlægge hvad tid de skal online og hvor de skal online.

Vil du spare penge på din SEO optimering?

Bruger du meget tid eller mange penge på din SEO optimering, så bør du kigge lidt mere på Niipit.

Niipit giver dig muligheden for at lave artikler / teaser ind til din egen hjemmeside eller produkter som du gerne vil have mere opmærksomhed på. Har du skrevet en god artikel, har du en vare du gerne vil have solgt, eller et kursus som flere skal se, så kan du nemt og hurtigt skrive et opslag, linke direkte over på din egen hjemmeside og vise billede eller video. Google vil hurtigt opfange at Niipit har et link over til din side / artikel / vare / kursus og vil derfor begynde at sende trafik over til dig, når folk leder efter det du har.

Niipit er meget mere end reklame

Niipit er online netværk når det er bedst. Vi hjælper hinanden lokalt og online uden at kende hinanden på forhånd. Vi er et mix af store og små virksomheder hvor vi bidrager alle til netværket for at blive set af mulige kunder.

 

KØB DIN VIRKSOMHEDPROFIL NU

 

Det siger virksomheder der har fået en virksomhedsprofil

Tina sagde… ….fra jeg fik min virksomhedsprofil til jeg var færdig med at finpudse med billeder, video, tekster og link gik der kun 3-4 timer. Det var utrolig nemt at arbejde i selv om jeg ikke er en it nørd og dårlig nok kan finde rundt på min egen hjemmeside. Niipits support var hurtig og hjælpsom og jeg fik den hjælp jeg behøvede.


Susan sagde… ….jeg glemte alt om at min virksomhedsprofil var blevet oprettet, til jeg en dag søgte på google efter mine søge ord. Min Niipit virksomhedsprofil lå på øverst på side 2, og min egen hjemmeside lå desværre langt nede på Google. Først der forstod jeg vigtigheden af at bruge min Niipit virksomhedsprofil til at lave markedsføring, blogopslag og vise mine billeder.  

Brian sagde… ….Jeg fik kunder før min virksomhedsprofil stod færdig. Det var nemt og hurtigt at fylde info ind, skifte kategorier og give det sidste touch. Jeg er spændt på fremtiden hos Niipit. Jeg er spændt på om der kommer flere kunder til mig gennem Niipit. Backlinks virker fint.


Rikke sagde… ….min virksomhedsprofil stod hurtigt klar. Jeg ligger på side 1 på Google med min virksomhedsprofil. Jeg har fået mere synlighed gennem Niipit. Supporten er hurtig hvis jeg skriver en mail så har jeg svar igen meget hurtigt hvis det er i hverdagene, selv i weekender har jeg oplevet at få svar. Jeg er rigtig glad for samarbejdet.  

Michael sagde… ….min virksomhedsprofil stod færdig på ganske få timer og jeg kunne straks komme i gang. Jeg havde ikke en gang nået at få lavet mit først blogopslag før Niipit var klar med profilen til mig. Jeg fik adgang til små video guides, der viste mig hvordan jeg rettede det sidste til og fik mit første blog opslag i luften.


Louise sagde… ….Virksomhedsprofilen stor hurtigt klar til brug. Vi koblede Google analytics på med få klik. Vores blogopslag klare sig fint på Google og mange af vores billeder ligger øverst på google nu. Vi har fået meget mere end en virksomhedsprofil hos Niipit. Vi har fået en hel værktøjskasse med værktøj der virker.