♻ IKEA Aalborg ♻

Krebsen 40,
9200 Aalborg
Tlf +45 70 15 09 09


IKEA Ålborg Danmarks nordligste varehus.

Hvis du bor i den nordlige del af Danmark så er Ikea Ålborg den eneste du finder nord for Aarhus, se opdaterede åbningstider. Siden 25 marts 1982 har Aalborg haft sit eget IKEA varehus i Skalborg. Det startede ud med en lille bitte butik på “kun” 4100m2 og 6000m2 lager. Den gang var det en kæmpe stor butik, i dag er varehuset flyttet ud på Krebsen 40, Aalborg og rummer mere end 30.000m2 der er fyldt med lækre møbler til dig.

IKEA Ålborg har åbent hele døgnet

Vidste du at IKEA Ålborg har åbent hele døgnet. Ja ikke så du kan komme ned i butikken men de har klik og hent? Det vil sige at du kan sidde hjemme i sofaen og finde det du gerne vil have og bestille det på ikea.dk for så at hente det i din lokale IKEA eller et afhentningssted nær dig. I skrivende stund så findes der over 50 steder i danmark hvor du kan afhente dine varer.

IKEA Ålborg og bæredygtighed

IKEA i Ålborg gør rigtig meget for miljøet. Hvis du kigger efter i vores varehuse så har vi masse vis af solcelle anlæg for at kunne skaffe så meget strøm fra naturen og sørge for at der er lys i vores pære inde i varehuset så du kan se noget når du går rundt hos os.

Ligeledes så gør vi alt hvad vi kan for at begrænse affald. Du har måske allerede opdaget at vi bruger mindre pap i vores indpakninger end tidligere. Det er et af de mange tiltag der er. I gamle dage fik du både værktøj og ekstra skruer og træ pinde med så du havde lidt ekstra til at samle dine møbler men sådan er det ikke i dag. Der er KUN det i posen som du skal bruge for at kunne samle dit møbel. Dette er ligeledes for at vi kan spare miljøet for unødigt affald.