Hjælp til din SEO optimering

Hvordan kan du få Hjælp til din SEO optimering?

I denne artikel vil du få gode råd til hvordan du kan få backlinks og hjælp til din SEO optimering

Hjælp til Seo optimering, backlink.

For at kunne svare på dette så er vi nød til først at gå lidt ned i hvad SEO er og hvordan det påvirker din hjemmeside.

Først og fremmest så har du brug for en hjemmeside der er bruger venlig uanset om brugeren sidder med en pc, tablet eller en telefon. Hvis du er i tvivl om din hjemmeside er brugervenlig så kan du nemt tjekke din hjemmeside fra diverse forskellige telefoner, tablets, pc både med store og med små skærme, huska at lave skærmen mindre undervejs. Så kan du lynhurtigt se om din hjemmeside stadig ser super godt ud eller om tekst og billeder ender med at stå oven i hinanden.
Hvis det er tilfældet så er du helt sikker på glat is og så er det en ny hjemmeside der står først for.

Hjælp til Seo optimering og backlink hos Niipit

Når du har styr på at din hjemmeside er på plads så kan du begynde at tænke på hvad din hjemmeside indeholder.

Her er det vigtigt at du tager alle dine billeder der lup.
Hvad kalder du dine billeder? en lang kedelig talkode? Dine billeder skal hedde det de er. Så hvis du sælger blomster og du viser et billede af en bryllups buket i rosa farver så kal dit billede bryllups buket i rosa farver. Du kan samtidig også med fordel kalde dit billede for dit firmanavn.
Så er der Alt teksten. Du har sikkert set det men ved du hvad det betyder? Nå så lad mig forklare dig det. Alt teksten er en forklaring af billedets indhold som bliver læst op for de personer der ikke kan se billedet og har en PC der fortæller hvad alt teksterene er. Forestil dig at du er blind og du ikke kan se et billede på en pc skærm og du ikke har udfyldt en alt tekst… tror du at du sælger noget til de blinde så….?
Godt så fik vi den ged barberet.

Du kan med stor fordel investerer og installerer et SEO værktøj på din hjemmeside For det kan hjælpe dig med at finde ud af hvad du mangler på en side / en vare for at den er SEO optimeret. Der findes et hav af forskellige muligheder og til dig som gerne vil noget seriøst med din hjemmeside så skal du nok ikke vælge en billig eller gratis udgave. Vi anbefaler at bruge Morningscore som er et dansk værktøj der i den grad kan hjælpe både små og store hjemmesider og de skære det ud i pap for dig hvis du ikke selv forstår det.

Så er der dit søgeord det skal du have med ind over alt. I din url, din billedtekst, meta-titels og meta-descriptions, alt tekster, link tekster og hvis du skal køre linen helt ud så skal du have micro-data (schema.org) ind på din side samt links ud til andre relevante sider og links til dine Facebook side, instagram side, LinkedIn side, og hvis du har andre platforme ( eks. Niipit.dk ) hvor du laver reklame for din hjemmeside.

Google søgemaskineoptimerings værktøj det er guld værd når du vil have hjælp til din SEO optimering

Først og fremmest så skal du have oprettet Google My Buissenes. Her fortæller du Google at du findes og Google giver dig masser af muligheder for at vise info om di virksomhed.
Herunder kan du registrerer dig på Google maps, du kan oprette en Analytics og search console konto.
Alt dette er gratis og det er værktøjer som du i dag ikke kan slippe uden om. Det tager lidt tid at få det oprettet og få det sat i gang men til gengæld så får du fuld valuta for pengene.
Lokale virksomheder har stor værdi af at blive oprettet da google kvitterer med at vise brugerne din virksomhed når de søger efter lignende virksomheder. Du får en lille “NÅL” på Google maps der hvor din virksomhed er og herefter kan kunderne sætte deres GPS til at blive vist hen til dig.

Så er det en kæmpe forde at oprette en Youtube kanal. Her kan du nemlig ligge alle dine videoer op og derfra linke dem ind på din egen hjemmeside. Det har to fordele. Den første er at du ikke behøver en masse server plads til at have dine videoer liggende på og det andet er at dine videoer kan blive vist via søgninger på Google eller Youtube selv om folk ikke har besøgt din hjemmeside.

Links til din hjemmeside også kaldet Backlinks er også god hjælp til din SEO optimering

At få relevant hjemmesider til at linke til din hjemmeside er ofte en kunst. Mange “køber” sig til en blogger der fortæller om hjemmesiden, et produkt, en ydelse og derefter linker de tilbage til din hjemmeside. For nogle er det godt og for nogle er det 100% spild af penge.
Du kan altid købe dig til links rundt omkring men igen så er det ikke altid det giver noget værdig for din hjemmeside.
Her er det at Niipit kan være en fordel for dig. Du kan nemlig selv styre hvilke sider, vare, blogopslag der skal linkes til og du kan selv styre hvilken tekst der laves til dine links. Samtidig kan du selv styre hvor ofte der kommer links fra Niipit til din hjemmeside.
Links er nemlig ikke bare links men de skal have relevans, de skal komme fra et aktivt site og de skal komme med noget værdi som gør at læseren får lyst til at klikke på linket og komme over til din hjemmeside.
Det kan også være en kæmpe fordel hvis du kan få foreninger, lokalaviser og andre store sider til at linke til din hjemmeside. Husk alle links skal være relevante uanset hvor de kommer fra.

Hjælp til Seo optimering og backlink hos Niipit

Anmeldelser og kommentere samt delinger

Google kan godt lide at dine læsere deltager i din hjemmeside. Så hvis du kan få læseren til at Like, kommenterer, anmelde eller dele dine opslag så har det meget stor værdi for din placering.
Anmeldelser er noget af det der vægter tungt. Ikke kun 1-5 vurdering men tekst der følger med anmeldelsen.
Nogle gange kan det have sin fordel at bede kunderne om at anmelde din hjemmeside hvis de er glade for en handle eller for den viden du lige har delt med dem.

Et godt eksempel vil være hvis du syntes at denne artikel har givet dig noget så er du meget velkommen til at anmelde artiklen her under.

Og hvis du er int i at få din egen virksomhedsprofil hos Niipit så skal du blot skrive til os på b4b@niipit.dk så finder vi sammen den løsning der giver mest mening for dig. Vi skræddersyr gerne din virksomhedsprofil.

Alle der har en Virksomhedsprofil hos Niipit vil blive inviteret til vores SEO tips gruppe på FB hvor vi giver gode tips til hvordan i kan optimerer jeres Niipit Virksomhedsprofil.

Hjælp til Seo optimering og backlink hos Niipit

Hjælp til Seo optimering og backlink hos Niipit