Furrebæks Anlæg

Logo Furrebæk Anlæg

https://www.furrebæks-anlæg.dk
https://niipit.dk/furrebaeks-anlaeg/wp-content/uploads/sites/710/2021/04/Anlaegsgartner-Furrebaek-Anlaeg-i-nordjylland.jpg

Anlægsgartner i Nordjylland Furrebæks Anlæg

Gølstrup Hede 93
9480 Løkken
Fur-anleg@live.dk


Furrebæks Anlæg kan opfylde dine havedrømme

Vand i haven, anlægning af støttemure eller en komplet transformation? Furrebæks Anlæg kan alt inden for gartnerarbejde og tager sig også gerne af din opgave, uanset om den er stor eller lille. Gartnervirksomheden holder til i Løkken, men dækker det meste af Nordjylland. De er specialister i støttemure, flisearbejde og anlægning af vand i haven, men har også stærke kompetencer inden for beplantning og havedesign.

Så hvis du mangler en erfaren og kvalitetsbevidst gartner, skal du ikke tøve med at tage fat i Furrebæks Anlæg.

Få hjælp til alt det praktiske og tidskrævende havearbejde

Du kender højst sandsynligt til problematikken, som mange husejere befinder sig i – nemlig ønsket om en smuk og indbydende have, der helst er velplejet året rundt, men hvor tiden samtidig ikke er der til at føre drømmen ud i livet. Både lugning, græsslåning og hækkeklipning er tidskrævende opgaver, som der skal findes overskud til i en travl hverdag. Derfor kan det være svært at finde overskuddet til at skulle i gang med en større renovering eller omlægning af haven.

I sådan en situation kan det være den helt rigtige beslutning at tage fat i en professionel gartner, fordi vedkommende kan tage sig af alt det praktiske og tidskrævende havearbejde. Derudover kan en gartner også komme med gode råd og forslag til, hvordan haven kan blive udnyttet bedre. Med Furrebæks Anlæg mangeårige erfaring og håndelag kan du trygt læne dig tilbage og i sidste ende nyde det færdige resultat.