Fordelsbutik er Niipits modsvar til fordelsklub / medlemsklub

Fordelsklub / Medlemsklub er YT – Prøv noget nyt. Fordelsbutik hos Niipit.
Hvad er forskellen på de to. Jo ser du. Fordelsklub eller en Medlemsklub er altid noget med at du kan handle meget billigt mod at du betaler et fast abonnement hver måned for at være medlem.

STOP – STOP – STOP -STOP – STOP

Ja du læste rigtigt du skal betale et beløb pr måned for at få lov at spare penge. Undskyld men har de medlemsklubber – fordelsklubber slugt en høne? Kan du se det for dig. Tænk hvis du skulle betale for at handle i en discount butik… Nå den lader vi lige stå lidt, som de sagde i gamle dage på TV

Niipit Fordelsbutik - Nu er det slut med fordelsklub

Fordelsbutik

Det er butikker der giver Niipits medlemmer, der får nyhedsbrevet, rabatter her og nu, når du handler i en fordelsbutik. Det er da til at forholde sig til. Niipit samarbejder med mange online og lokale butikker i hele Danmark. Her går vi meget op i at vi skal handle lokalt / dansk. Det er både godt for miljøet men det er også godt for samfundet og for dit lokal område. Når vi handler lokalt så er vi hver især med til at sørge for at butikkerne ikke forsvinder. Det er med til at skabe arbejdspladser og igen så er det med til at skabe mere salg.
Når du handler i Niipit Fordelsbutik så bliver du ikke medlem af en fordelsklub eller en medlemsklub der koster dig penge. Du skal ikke købe noget hver måned for at sparer penge. Du skal blot handle som du plejer. Når du skal betale så taster du denne måneds rabatkode som du kun kan få adgang til hvis du har et login hos Niipit og du er tilmeldt nyhedsbrev.

Hvordan fungerer det?

Først og fremmest så skal du have et login hos Niipit. Det koster 0 kr lige så længe du vil.
Så skal du tilmeldes vores nyhedsbrev.
1 gang hver måned får du et nyhedsbrev hvor du får adgang til den rabatkode der virker i alle fordelsbutikker. Du vil kunne se hvad de forskellige fordelsbutikker giver i rabat til dig.
Når du vil handle så finder du den Fordelsbutik som du vil handle i. Du hopper ind i shoppen og når du skal betale så skriver du denne måneds rabatkode og din pris bliver rettet til.

Hvem betaler gildet

Det er jo sådan at nogle skal jo betale for at du kan få rabat. Butikkerne betaler i dyre domme hver eneste måned hele året rundt til reklamer. Det er alt fra Google til Sociale medier der tjener penge når du handler. Hvis du handler i en Niipit Fordelsbutik så har butikken betalt Niipit for at være med i i fordelsområdet. Det er langt billigere end at have en annonce på Facebook eller Google i blot 1 dag.
Butikkerne kan på den måde spare mange penge ved at give dig rabat her på Niipit. Det er ren win win for dig og for butikkerne at være en Fordelsbutik hos Niipit

Vil du spare penge uden at betale for det?
Så opret et login hos Niipit +
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og du er godt i gang

Hovsa…. Vi glemte at fortælle dig hvad du får i rabat hos en Fordelsbutik

Se butikken bestemmer helt selv hvad de vil give dig i rabat. Niipit opfordre dem til at de skal give dig noget som modsvarer det de sparer ved ikke at betale annoncekroner til de store giganter. Det kan både være % du får men det kan også være en ekstra gave du får med eller tre stk for 2 stk pris. Men vi lover dig at en Fordelsbutik hos Niipit er værd at handle hos.

Hvem får dine login oplysninger

I dagens Danmark bliver vi overvåget hele tiden. Når vi tilmelder os et sted så bliver vi spammet fra flere andre steder MEN det har Niipit sat en stopper for.
Når du laver et login hos Niipit så er det KUN Niipit der får dine oplysninger og kun de oplysninger som du selv oplyser.
Når du får en mail med info så du kan handle hos en fordelsbutik så kommer den mail fra Niipit. Du får ikke en mail fra hver eneste butik. Du får 1 mail med info om 1 kode som du kan bruge i alle fordelsbutikkerne. Kan du selv regne ud hvor mange email du ikke behøver at modtage?
Niipit deler ikke dine informationer eller din email adresse med andre virksomheder. Hvis du handler i en virksomhed der har sin shop hos Niipit så giver du selv din email til den butik du handler med.

Hvilke fordel er der

Niipit Fordelsbutik åbner i Januar 2020 og kommer mange med fra starten og endnu kommer flere til.
Når de første butikker er klar så vil du kunne få store rabatter på tøj. Du vil få rabat på plakater. Du vil få rabat på vægtabs kursus og mange andre ting.
Når du har et login og er tilmeldt vores nyhedsbrev så vil du få en mail med et link til en lukket side hvor du kan se denne måneds rabatkode og hvor du kan se hvad de enkelte butikker giver til dig.
Husk Niipit er ingen fordelsklub – her er ingen dyrt abonnement.

Hold øje for det er lige her nede under at du vil kunne se alle Niipit fordelsbutikkerne når de er online.