Fogs Vinduespolering

fogs-vinduespolering logo

https://fogs-vinduespolering.dk/
https://niipit.dk/fogs-vinduespolering/wp-content/uploads/sites/732/2021/07/FS-banner.png

Fogs Vinduespolering

Odensevej 174A
5500 Middelfart


Miljøvenlig vinduespolering i høj kvalitet

Få rene og pæne vinduer med F&S Vinduespolering

Er der noget bedre end flotte nypudsede vinduer? Når solen står lige på, ses det meget tydeligt, hvis det er længe siden, at vinduerne er blevet pudset. En professionel vinduespudser har erfaringen og udstyret til at klare jobbet hurtigt og med et flot resultat – også de højtsiddende ovenlysvinduer, som kan være svære at komme til.

Fast vinduespudsning af professionelle og stabile vinduespudsere

Hvis du gerne vil have rene og flotte ruder året rundt, er en fast aftale med en dygtig vinduespudser måske noget for dig. F&S Vinduespolering kører ud i faste intervaller og pudser dine vinduer, så de altid er pæne og rene. Med en fast aftale kan du læne dig tilbage og nyde at kigge ud ad dine rene vinduer hele året – også når den skarpe forårssol rammer.

To metoder til miljøvenlig vinduespudsning

Når du får pudset dine vinduer af en vinduespudser fra F&S Vinduespolering, får du både en professionel og miljøvenlig rengøring af dine vinduer. Virksomhedens vinduespudsere benytter enten et gammeldags børste- og skrabesæt eller et professionelt rentvandsanlæg. Rentvandsanlægget bruger renset vand og er frit for kalk.

F&S Vinduespolering pudser vinduer for både private og virksomheder

F&S Vinduespolering tilbyder indvendig og udvendig vinduespudsning af alle typer vinduer. Fra store glasfader til ovenlysvinduer og småsprossede ruder.

Virksomhedens vinduespudsere kører blandt andet ud til private kunder og virksomheder i Århus, Skanderborg, Middelfart, Fredericia, Juelsminde, Vejle og Horsens.

Kontakt F&S Vinduespolering, hvis du ønsker tilbud på vinduespudsning.