Drachmann Arkitekter

Drachmann Arkitekter

https://drachmann-arkitekter.dk/
https://niipit.dk/drachmann-arkitekter/wp-content/uploads/sites/712/2021/04/praesentationsbillede-BPH-S-JENS-LINDHE.jpg

Drachmann Arkitekter

Stokkerup, Strandvejen 724
2930 Klampenborg
info@drark.dk


Specialister i arkitektonisk betydningsfulde og bevaringsværdige bygninger

Kirker, arkitekttegnede villaer, specialfremstillede døre og vinduer, rigt udsmykkede facader og andre arkitektonisk betydningsfulde og bevaringsværdige bygninger og artefakter kræver særlig opmærksomhed, når de skal restaureres, renoveres eller ombygges. Hvis man ikke er forsigtig og nænsom under renoveringen, kan det gå ud over bygningens værdi og detaljer.

Historiske og fredede bygninger udgør en stor værdi i samfundet, da de fortæller historie om den tid, de er bygget i. Disse værnes bedst om gennem et stort kendskab til, hvordan man håndterer restaurering af bevaringsværdige bygninger. Drachmann Arkitekter har gennem tidligere restaureringsprojekter opbygget en stor viden og håndværksmæssig erfaring med at bevare og udvikle historiske bygninger. Arkitektfirmaet har eksempelvis været ansvarlig for rensningen af Marmorkirkens facade og fungeret som husarkitekt for Universitetshuset Lunds vedligeholdelsesarbejde og ombygninger.

Lad Drachmann Arkitekter stå for restaureringen – altid med fokus på håndværk og detaljering

Både private, virksomheder og offentlige organisationer kan have brug for hjælp til en restaurering. Som privat kan det være, at man har købt et hus med mange bevaringsværdige detaljer i form af specialdøre og –vinduer, unikt tilpassede gelændere eller udsmykninger på vægge og lofter. Sådanne detaljer kræver ofte mere end håndværksmæssig snilde at bevare under en renovering, hvilket Drachmann Arkitekter har ekspertisen til at håndtere.

Som virksomhed eller offentlig organisation kan Drachmann Arkitekter fungere som en professionel, faglig rådgiver i forbindelse med en restaurering eller ombygning, men arkitektfirmaet kan også varetage alle aspekter af restaureringen fra analysearbejde til udføring. Dette afhænger af opgaven.

Med speciale inden for restaurering, konservering og transformation af historiske og bevaringsværdige bygninger tilbyder Drachmann Arkitekter stor forståelse for det strategiske og håndværksmæssige arbejde med den nordiske kulturarv samt en omhyggelig og detaljeret tilgang til opgaven.