Indendørs malerarbejde

Spartling af lofter & vægge
Opsætning af filt, væv m.v
Maling af vægge og lofter
Maling af træværk

Udendørs malerarbejde

Maling af vinduer og døre
Maling af udvendigt træværk
Maling af facader

Renovering

Maling af nybyggeri
Modernisering af hus
Sprøjtespartling
Sprøjtemaling

Din lokale maler i Næstved og omegn

Dorte Bjergsted
Toften 13
4700 Næstved

Telefon + 45 40 14 61 77


DB Maler Service – Når kvaliteten skal nå ud i alle hjørner.

Indvendig malerarbejde

Har du brug for at få spartlet, malet eller få sat filt på dine vægge eller lofter så er det vigtigt at du finder en lokal malermester der har styr på sit arbejde. Når du skal have ordnet huset eller lejligheden inden for så er det ofte noget du forventer der skal holde i mange år. Det er vigtigt at dit tapet, væv eller filt sidder fast og ikke slipper igen efter 3 måneder. Ligeledes skal malingen være af en god kvalitet der dækker ordentligt og som ikke bare bliver slidt af igen eller tager imod alt skidt og snavs.

Udvendigt malerarbejde

Når du skal have malet murværk eller træværk udvendigt så er det også vigtigt at du får fat i en maler der har styr på hvilke maling der passer til det der skal males på. Det er vigtigt at du får renset i bund så det nye grunder og maling kan hænge fast og ikke slipper igen efter kort tid. At få malet et helt hus udvendigt er ofte en bekostelig udgift og derfor forventer du sikkert også at det kan holde så lang tid som muligt.
Stil krav til det malerfirma som får opgaven. Spørg rundt og hør om andre har brugt firmaet og brug en Lokal maler fra Næstved så kan du nemt få kontakt med os igen.

Renovering af hus.

Det er ofte en kæmpe opgave at få renoveret huset og mange slår for stort brød op fra begyndelsen og når desværre aldrig i mål. Sådan noget som sprøjtespartling og sprøjtemaling er ofte ikke noget folk selv går i gang med. Her kunne det give god mening og værdi for huset når du valgte en professionelmaler fra lokalområdet til opgaven.
Modernisering af hus eller nybyg er meget af det som Dorte laver. Det at gå i gang med et rum fra bunden og få skabt et helt nyt udseende, lys eller stemning det er det hele værd. At gå fra en rå murstensvæg til et færdigt kunstværk er en fornøjelse. At kunne skabe stemning med overflader og farver er toppen af bolig indretning.

Designervægge

Det er designervægge der er totalt oppe tiden og in i 2020. Her får folk mulighed for at skabe deres helt eget look som passer både til beboerens øvrige stil og det kan ende som et helt kunstværk skabt med indfarvet spartel, kalkmaling eller mønstrettapet. Også her er det vigtigt at du vælger en maler der ved hvad de laver. Du skal jo ikke lægge vægge til deres elev projekter. Spørg gerne efter maler priser hvis du overvejer at få designer vægge hjemme hos dig.

Dorte Bjergsted DB Maler Service din lokale maler Næstved.

Dorte har arbejdet som professionelmaler i 12 år, indendørs og udendørs. Hun har sat kilometer vis af filt, væv, designertapet og almindeligt tapet op. Både til kip og til almindelig loft.

Dorte har malet huse fra kælder til kvist ude som inde på kryds og på tværs, med oliemaling og med plastikmaling og et utal af forskellig maling, derfor er du i sikre hænder når du vælger en professionelmaler som Dorte.

Besøg gerne galleriet og få et indtryk af kvaliteten

Hvis du vil være sikker på at få den bedste maler til din opgave, hvis du vil have kvalitet istedet for billigste pris så spring over til telefonen og giv Dorte et kald +45 40 14 61 77 så er du garanteret kvalitet og en lokal malermester fra Næstved.

DB Maler Service