Bornglas

Bornglas

https://www.bornglas.dk/bornglas-toemrermester.aspx
https://niipit.dk/bornglas/wp-content/uploads/sites/714/2021/04/Bornglas-banner.jpg

Bornglas

Nyker Hovedgade 28 A
3700 Rønne
info@bornglas.dk


Bornglas – din glarmester, tømrer og snedker på Bornholm

Er du i gang med, eller står du overfor en større renovering af dit hus eller lejlighed? Og har du brug for hjælp til både glarmester- og tømreropgaver? Så står du i den heldige situation, at Bornglas kan hjælpe dig med begge typer opgaver i samme ombæring. Det vil sige, at hvis vinduerne og dørene i dit hus trænger til at blive skiftet, men at du også har brug for hjælp til at bygge et nyt spisebord, kan du få begge opgaver klaret af samme firma og inden for samme tidsperspektiv.

Ofte hænger både glarmester- og tømreropgaver uløseligt sammen, og Bornglas er specialister på begge områder.

Hjælp til alt inden for glas og træ

Der er ingen opgave, der er for stor eller lille for Bornglas. Det er nemlig sådan, at virksomheden er Bornholms største og ældste håndværker – i hvert fald som glarmester. Med mere end 25 år i branchen har virksomheden løst et utal af opgaver, og det har givet dem stor erfaring og håndværksmæssig snilde, som de kan trække på i udførslen af fremtidige opgaver. Derfor kan du være sikker på, at Bornglas kan varetage din opgave med stor omhyggelighed og professionalisme.

Bornglas kan eksempelvis hjælpe dig med:
• Udskiftning af dine gamle vinduer til nye superenergi termoruder, der sparer dig mange penge på varmeregningen
• Udskiftning af døre og vinduer
• Hjælp til opsætning af carport, udestue eller terrasse
• Drømmer du om et nyt udehus eller drivhus? Det kan Bornglas også hjælpe med

Uanset om du ønsker nye forsatsruder til dine gamle vinduer, snedkermøbler, udskiftning af vinduer og døre i stil med bygningens oprindelige stil, eller om du har en opgave på specialmål eller med specifikke detaljer, så tøv ikke med at tage kontakt til Bornglas.