ANMELDELSE

Skriv din anmeldelse her

BOMAE - Hvad koster køberrådgivning

Rugårdsvej 55A 1.tv
1820 Frederiksberg


Alt bolig i en pakke

Hos Bomae hjælper vi dig med at købe drømmeboligen nemmest og til den bedst mulige pris i en pakke. Vi sørger for alt fra prisforhandling, det juridiske og alt andet, hvilket gør købsrejsen så let som muligt.

Vores team består udelukkende af kvalificerede eksperter, som til sammen udgør den bedste pakke til boligkøbet. Vores ydelser vil spare dig markant mere end prisen på ansættelse og kan derfor anbefales til alle, som er i gang med at finde en bolig.

Modsat traditionelle rådgiver har vi fokus på at hjælpe boligkøberen fremfor en neutral stilling eller, at være på boligsælgers side. Udover selve boligens prisforhandlingen og det juridiske hjælper vi dig også med finansiering af boligen og forhandling af lånet.

Du vil typisk kunne sparre en masse penge på lånet, men det kan være svært at få forhandlet den rigtige pris, da det kræver et stærkt indblik på boligmarkedet, hvilket kræver meget erfaring. 

Vi befinder os i København og har derfor ekstra meget ekspertise indenfor lokalområdet, men har også stærke kompetencer til resten af landet.

Vores kunder siger…

Med 4,9 stjerner på Trustpilot og over 120+ anmeldelser vil vi fortsat gøre alle fremtidige kunder tilfredse med boligkøbet.

Vores mål er at boligkøbet skal være så let som muligt og være til den absolut bedste pris til dig.

Hvis du leder efter kompetent rådgivning, vil forhandle din bolig eller er på udkig efter en bolig er vi altid det rette valg for dig.

Vi har åbent fra mandag til søndag mellem 08:00-20:00 og du er derfor velkommen til, at give os et opkald til hver en tid, så vi kan høre netop din sag an.

Hver sag er forskellig eftersom, at nogle kræver fokusområder forskellige steder og vi vil derfor klart anbefale, at du booker et møde gratis, så vi kan give dig en bedre vurdering.

SOCIALE MEDIER

NIIPIT NYHEDSBREV

Vilkår og betingelser