Barrit Mejeri
Ostehullet

Besøg os

Flødeost

Barrit Mejeri Ostehullet

Brølbæk 5
7150 Barrit

Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag 13.00 til 17.00
Lørdag 9.00 til 14.00
Søndag Lukket


Barrit Mejeri siden 1887

Barrit Mejeri som det hedder til dagligt i lokalområdet. Det officielle navn er Bjerre Herreds Mejeriselskab. Helt tilbage i 1887 blev det lille andelsmejeri opført og siden har det dagligt sikret lokalområdet mælk og ost. Siden 2003 har focus været på flødeost og mælk er i dag sket ikke en del af produktionen.

Vidste du at Barrit Mejeri er et af de eneste tilbage værende selvstændig andelsmejerier der er i Danmark. Mejeriet beskæftiger i dag 7 medarbejder og deres produktion munder ud i ikke mindre en 700 til 900 tons ost om året.

I dag er det kun 20% af produkterne der bliver i Danmark og ikke mindre en 80% bliver eksporteret til Japan, Rusland, Kina, Fjern og mellemøsten. Mejeriet producerer kun flødeost der specielfremstilles til fødevareindustrien ud fra kunders ønsker og specifikationer. Det er alt fra supermarkeder, catering og food service-branchen der bestiller oste på mejeriet.

Flødeosten fra Barrit-Mejeri anvendes ofte som ren færdigvare i f.eks. storekøkkener eller som ingrediens i andre typer fødevarer, i fyldte kød- og fjerkræprodukter.

Ostehullet er butikken der holder åbent 2 dage om ugen, fredag og lørdag. Her er du altid velkommen til at kigge forbi og se og smage på vores oste. Hvis du skal holde fest eller bare gerne vil have et bredudvalg af oste så er det her du finder lige de oset du ikke vidste du manglede. Priserne er også altid til din fordel.

Mejeriet i Barrit er med i Mejeriforeningen

Barrit Mejeri flødeost på brød