Baboon City Herning

Indendørs legeland
For børn
og
Barnlige sjæle

Åbningstider

Hoppe sjov
Stjernetræf
Familiehygge
Paddel tennis
Spillemaskiner

Baboon City Herning

Åkirkebyvej 10
7400 Herning


Baboon City Herning

Det største indendørs legeland finder du hos Baboon City i Herning. Ikke nok med at der er et kæmpe areal at boltre sig på, så er udvalget af aktiviteter lige blevet udvidet igen. Du kan boltre dig i trampoliner, tarzanbaner, air track, hoppeborg, sumobrydning, basket trampoliner, wall walking, radiobiler, multisportsbane, rodeotyr, paddel tennis, rutschebaner både inde og ude, karruseller og vippedyr. Ja vi kunne blive ved men med et besøg i Baboon legeland kan du underholde hele familien.

Alle er velkommen, store som små, børn må gerne tage deres voksne med hvis de trænger til at komme ud og have det sjovt. Som voksen kan du både være tilskuer, coach og legekammerart når du tager med ud i Baboon city. Her handler det nemlig om at have det sjovt alle sammen.

Fest og sjov i Baboon city

Fødselsdag i Herning legeland

Du kan faktisk holde fødselsdag i Herning legeland hvis du har lyst. Det gælder faktisk både for børn og voksne. Mad kan bestilles i begeænset udvalg i vores cafeteria.

Når du først har betalt for din indgang så kan du blive i Baboon city i 4 timer. Men husk altid at tjekke vores åbningstider så du ikke køre forgæves. Det er altid muligt at tage en madpakke og noget drikke med så du eller dine børn ikke går kold under besøget. Mange bruger nemlig rigtig meget energi i den tid de er på besøg. HUSK alt mad og drikke skal indtages ved et ad de mange borde og stole.

Vi passer på hinanden i Danmarks største legeland

Pga Corona så kan der være specielle forholdsregler når i skal besøge Danmarks største legeland Babooncity. For at være på den sikre side så tjek hvad reglerne er inden du kommer. Vi anbefaler altid at i sørger for god håndhygiejne og fornuftig afstand til dem i ikke kender eller følges med, men tjek reglerne for en sikkerhedsskyld.

Vi passer på hinanden i legeland

Video filmet inde fra Baboon City.

Hvis du gerne vil se nogle af alle de fede muligheder der er i Baboon City så bør du kigge denne video. Her får du 21 min rundvisning af nogle super seje gutter der har lavet denne video selv.

Læs gerne anmeldelser