Hvad er B4B

B4B Netværk – Business for Business

B4B Netværk – Business for Business også kaldet B2B som vi sagde i gamle dage. Men tiden har vendt og i 2019 så handler det om hvad virksomheder kan gøre for andre virksomheder.

B4B Netværk er i dag en af de mest brugte ting når en virksomhed, skal startes op, skal holde på kunderne, skal finde nye kunder eller nye medarbejdere. Vi anbefaler hinanden som aldrig før. Vi netværker både online og offline, til møder, på golfbanen eller til jagt og på cafeer.

B4B Netværk er kommet for at blive.

Uanset om vi skal bruge en ny medarbejder, en ny maskine, en ny samarbejdspartner eller vi mangler vare til vores lager. Så viser trenden at vi handler ud fra om vi kender modparten. Eller om vi kan finde nogle anbefalinger i vores eget netværk. Sjældent handler vi ud fra pris men ud fra den mentale sikkerhed i at andre har sagt god for modparten.

Er det godt eller skidt?

B4B Netværk er jo i bund og grund en god ting. Vi er ikke overladt til online anbefalinger. Vi netværker med de mennesker som vi møder på vores vej. Mange er sindsyg bange for at internettet skal overtage det hele. Som det hele ser ud pt så har den personlige relation en meget stor betydning for hvad vi gør og ikke gør.

Hvad er forskellen på B4B og B2B?

Forskellen er at i dagens Danmark ano 2019 er det uhyrlig vigtigt at vi viser andre virksomheder at vi gerne vil hjælpe dem og give dem noget. Mange giver freebee væk og endnu flere tager glad og gerne imod freebee. Men hvad bruger vi dog alle de Freebee til? Jo vi skaber tillid mellem virksomhederne, vi skaber branding og vi åbner op for netværket. Når vi giver noget væk så viser vi at vi er int i at netværke med en anden virksomhed og når vi modtager så viser vi giveren at vi er åben for fremtidig kontakt.

Før hen gik B2B meget på at vi skulle præsenterer vores virksomhed og vi skulle sælge vores vare / Ydelse til den anden. I bund og grund var der mange der tænkte mest på hvad de selv kunne få ud af at få denne handel igennem. I dag er focus flyttet og vi tænker rigtig meget på hvordan vi kan hjælpe den anden virksomhed med at få løst udfordringer.

B4B Netværk hos Niipit

Niipit har åbnet op i Maj 2019 for at anbefale andre virksomheder. Ofte når der kom nye virksomeder ind hos Niipit spurgte virksomhederne om vi kunne anbefale andre til at løse udfordringer for dem. Dette var begyndelsen til vores bud på B4B Netværk

Niipits netværk er vokset og fortsætter med at vokse

Niipit B4B Marketing
Pt har vi B4B Marketing
Niipit B4B service Virksomheder
B4B service

b4b-tilbud

Niipit B4B Freebee
B4B Freebee

Alle 4 områder vokser for hver måned med masser af nye og B4B netværksmindede virksomheder.
Prøv at kigge forbi og se vores områder. Måske du har lyst til at blive en del af netværket eller måske du finder din næste samarbejdspartner her inde.

Du er velkommen til at følge os på Facebook og se mange af vores tilbud fra virksomheder vi samarbejder med.

Del på

Skriv et svar