Algefirma

Algefirma ApS | Professionel algebehandling

 

Book tid
22 16 50 84

https://algefirma.dk/algebehandling/
https://niipit.dk/algefirma/wp-content/uploads/sites/670/2020/11/algefirma-banner.png

Professionel algebehandling

Algefirma ApS
Sejrupvej 23, 7323 Give


Få fjernet alger fra fliser og facader på miljørigtig vis

Algefirma har mange års erfaring i algebehandling og prioriterer miljøet højt

Uanset om du er privat eller erhvervsdrivende, har du sikkert oplevet at få alger og snavs på din ejendom. Det kan både være facader, tag og fliser, der bliver overtaget af den snavsede og grønne belægning, vi kender som alger. Det ser både grimt og sjusket ud, og det kan hurtigt ødelægge det gode førstehåndsindtryk, hvis facaden er grøn af alger og snavs. Heldigvis er der hjælp at hente hos Algefirma. De kan fjerne alger og snavs, så din facade, dit tag eller dine fliser nærmest fremstår som nye igen.

Deres algebehandling giver dig ikke bare et flot resultat, men den sikrer også et langvarigt resultat. Derudover er rensningen er skånsom overfor miljøet og vil faktisk forlænge levetiden for både fliser, træ og tagsten.

Vælg en algebehandling, der ikke skader materialer og miljø

Hos Algefirma prioriterer de miljøvenlighed højt, og deres algebehandlinger overholder alle lov- og miljøkrav. Det fungerer som din sikkerhed for, at deres metoder og midler til rensning af din algebesatte overflade er skånsomme over for både overfladens materiale såvel som miljøet. Det betyder ligeledes, at vandmiljøet og beplantningen nær den behandlede overflade ikke lider skade i forbindelse med en algebehandling. Hos Algefirma anvender de det nyeste og mest effektive udstyr, og de leverer derfor altid et resultat, som matcher dine ønsker og krav.

Algebehandling med 10 års garanti

Hos Algefirma går de meget op i at levere en bæredygtig service til deres kunder. Det gælder både bæredygtighed i forhold til miljøet, men så sandelig også i forhold til, hvor længe behandlingen holder – de tilbyder endda 10 års garanti for algebehandling af fliser.

Efter en algebehandling behandler de overfladen med en imprægnering, der gør det meget sværere for alger og snavs at sætte sig på facaden efterfølgende. Derudover tilbyder de en serviceaftale, hvor de en gang om året kommer forbi og renser overfladen i bund. De har forskellige priser, som passer til flere budgetter og behov.