Om Videoshop

Om Videoshop hos Niipit.

Videoshop hos Niipit er en Premium Virksomhedsprofil.

Om Videoshop hos Niipit er en Premium Virksomhedsprofil hvor du kan se hvordan din profil virker.

Niipit bruger denne profil til at lave videoer og guides til alle dem der har en Premium Virksomhedsprofil.

Måske kender du det at når du får en ny hjemmeside så kommer du ikke rigtig i gang med at bruge den eller skrive nye ting på den netop fordi den er ny og lidt fremmed og du magter ikke at skulle ind og tænke.
Men sådan er det slet ikke hos Niipit. Vi gør meget ud af at du skal have den viden og de videoer som du har brug for så du kan komme godt fra start og blive tryk med systemet.

Vidste du?

Vidste du at 39% af verdens hjemmesider er bygget i wordpress systemet. Dette er tallet fra 2019 og for hver dag vokser det tal.

Men hvorfor er det sådan?

Jammen det er netop det vi prøver at vise dig med vores Videoshop hos Niipit. Her vil vi nemlig med profilen vise dig hvordan du kan bruge mange af WordPress`s funktioner.

Men ikke nok med det.

Vi vil også give dig nogle seo tips her under om videoshop, som du selv kan hitte ud af.

Se nu bare den måde som dette opslag er sat op på. Korte afsnit, korte sætninger og overskrifter undervejs.
Ja overskrifterne betyder også noget i det lange løb.
Faktisk er det sådan at overskriften H1 kun må bruges 1 gang på en side / et indlæg. Det er nemlig den der fortæller Google hvad det vigtigste er på hele denne side. Det er den der er din SØGEORDSFRASE / dit søgeord
Dernæst så er H2 den overskrift du kan bruge til at fortælle noget mere om hvad din tekst handler om.

Så er der afsnit det er vigtigt at dit første afsnit i hele din tekst indeholder de ord som du gerne vil findes på når folk søger på Google.

Teksters længde.

Ja hvor lang skal en tekst være i dagens Danmark for at Google kan lide den og vil fremhæve den.

Nogle siger 500 til 800 ord men mange siger i starten af 2020 at vi skal helt op på 1200 ord og det skal ikke bare være ord. Det skal være viden. Det skal være noget som læseren kan bruge til noget.

Men hvordan finder du ud af hvad en læser kan bruge til noget?

I det her tilfælde så ved Niipit jo at du er på denne profil for at lære at bruge Din profil og for at få noget viden om systemet. Derfor andet denne tekst om hvordan du laver en tekst i opsætning. det er netop noget du kan bruge til noget.

Niipit - om Videoshop