Tusind tak for hjælpen Niipit!!

Jeg er en rigtig glad bruger af Niipit.

Jeg har igennem Niipit, hentet rigtig mange fine ting på min lokale apotek. Dem er jeg rigtig taknemmelige for. Jeg bliver så glad hvis der kommer en ting på siden som jeg står og mangler, for det betyder at jeg kan bruge mine penge på andre ting.

Jeg har grundet min situation i øvrigt til tider svært ved at få pengene til at slå til. Jeg har for eksempel hentet shampoo, balsam, deodorant, børnevitaminer, og tandpasta. Dagligdagsting jeg stod og manglede. Jeg henter også noget forkælelse, som jeg virkelig nyder, som cremer og hårpleje.

Det ville jeg aldrig have råd til ellers.

Jeg havde i starten svært ved at tro på at mit apotek havde en Niipit-aftale, med varer de lægger fra til for eksempel mig. Men det har de altså, og når jeg henter noget, er de præcis ligeså flinke som ved en almindelig handel. Niipit er blevet en hjælp i min hverdag, og jeg kigger ofte på siden.

Tusind tak for hjælpen Niipit!!

Apotek afhentning Giv Det Videre

Del på

Skriv et svar