Q og M holder udsalg

Foråret er over os og sommeren banker på døren.

Hvordan ser det ud med dit sommer tøj? Er det krøbet over vinteren eller er det blevet for stort? Vi kender vist alle det at vores sommertøj ændre størrelse når det hænger i skabet.

Det er der råd for.

Q og M holder udsalg over alt deres Elisa Cavaletti tøj. Hvis du ikke kender Elisa Cavaletti tøj så lad mig fortælle dig lidt om tøjet her.

Elisa Cavaletti er et ekslusivt tøj mærke fra olivenlandet Italien. Elisa Cavaletti sætter en ære i at lave tøj der er super flot, lækkert at have på, fremhæver kvindekroppen og fyldt med smarte og superflotte detaljer.

Er du til spændende tøj så er det Elisa Cavaletti du skal prøve. Nogle af de skønne detaljer er, at der ofte ikke er to ens knapper på tøjet. Mange detaljer er syet på i hånden. Syningerne er synlige og ofte i en anden farve end stoffet. Der er ofte flere forskellige stoffer, alt fra hør til bomuld.

Når du bruger Elisa Cavaletti tøj, er det lig med frihed. Vaskeanvisningen på meget af tøjet indeholder en beskrivelse af hvordan du skal vride dit tøj efter vask. Det er for at bi beholde det specielle look der gør at tøjet ser krøllet ud på en selvsikker måde.

Men hvordan får du finger i dette lækre tøj til til en super overkommelige pris? Du bruger Rabatkoden Maj2019 og du vil straks få 75% rabat på alt tøjet. Dette tilbud gælder hele Maj måned 2019.

+

Hvis du køber 5 stykker tøj så får du en smykke gave med fra Q og M der passer til dit tøj. Gaven har en værdi af mindst 299 kr.

Del på

Skriv et svar