Fordelsbutik Niipit Januar 2020

Nyheder Niipit Januar 2020

Nyheder Niipit Januar 2020 – Det kommer der til at ske på Niipit i Januar 2020. Det nye år er gået i gang og det betyder at der skal ske nye ting. Et nyt år med nye muligheder og hos Niipit er det ingen undtagelse.

Først så vil vi bag Niipit gerne takke alle vores brugere for jeres loyalitet og takke jer for jeres brug af platformen. Vi kan se at i flittigt kigger rundt og vi kan se at mange af jer kommer fra Google og det glæder os rigtig meget.

Første kvartal i 2020 byder på mange nye tiltag. Det første og det der giver mest værdi for dig som forbruger vil helt sikkert være vores område som vi kalder FORDELSBUTIK

Fordelsbutik Niipit Januar 2020

FORDELSBUTIK
er for dig der elsker at spare penge.

Niipit har længe gået med en plan om at give forbrugeren så meget værdi som muligt og når vi siger forbrugeren så er det både dig der er privat forbruger og dig der har en virksomhed.

Til dig der er privat forbruger så er en FORDELSBUTIK, en butik som giver dig noget ekstra værdi når du handler ved butikken. Du kan spare penge eller få ekstra gaver når du handler.
For at kunne spare penge eller få gaver så skal du bruge en helt unik rabatkode som du kun kan få via Niipit.
For at få koden skal du have oprettet et Login på Niipit ( kræver ikke kreditkort eller betaling )
OG
Du skal være tilmeldt vores Nyhedsbrev.
Du får mindst 1 email pr uge med informationer om de butikker der er en FORDELSBUTIK og du får adgang til koden du skal bruge når du handler.

Uden abonnement…. JA TAK!

Nu tænker du nok at du da kan få rabatkoder over alt til forskellige butikker hvor du kan spare penge, men hvad nu hvis du får 1 kode som virker i alle Niipits FORDELSBUTIKKER. Ville det ikke være nemmer end at have 100 koder til 100 butikker….
Vil det ikke være sjovere at få rabat eller gaver uden at du skal betale et abonnement???

Det koster KUN din email og at du har et login på Niipit så kan du få koden det virker i alle butikker der bliver mærket med FORDELSBUTIK

Du kan handle i en FORDELSBUTIK lige så længe du vil. Lige så længe du har dit login hos Niipit og så længe du er tilmeldt Nyhedsbrevet. Her vil du få tilsendt koden hver måned. ( Vi skifter nemlig koden hver måned )
I dit Nyhedsbrev vil du få et link hvor du kan se hvad månedens kode er og hvor du kan se månedens FORDELSBUTIKKER

Der er ingen købskrav eller ikke noget med at du bliver opkrævet et beløb hvis du ikke bruger din kode.
Det er ren service at du får en kode der giver dig fordele i de butikker der kalder sig FORDELSBUTIK

Medlemsklubber er yt – prøv noget nyt.

Der er ikke noget med en prøveperiode til 0 kroner. Prisen er kun at du har et login og du er tilmeldt nyhedsbrevet. Det er 100% win win for dig som kan lide at spare penge.

Hvis du er blevet fristet og vil se hvad det er for noget det her så skal du bare hopper ind på Niipit og oprette et login og tilmelde dig nyhedsbrevet så får du helt automatisk en mail når FORDELSBUTIK åbner her i januar 2020

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Er du også en af dem der vil holdes opdateret med det sidste nye så følg os på Facebook. Her har vi konkurrencer og Quiz hver uge
Her vil vi også præsenterer dig for nye virksomheder

Dig der har virksomhed, læs lige her.

Har du en virksomhed og elsker du at få kunder har du så overvejet at blive FORDELSBUTIK hos Niipit.

Hvorfor ikke spare penge på at lave reklame?
Hvorfor ikke give Niipits brugere rabat uden at give Niipit % af salget?
Ja spændende tanke, ikk?

Del på

Skriv et svar