Lidt nyt fra bagsiden

Opdateret 21.03.2019  Niipit står nu klar som Danmarks Største Markedsplads. I løbet af vinteren har Markedspladsen gennemgået en stor forandring. Mange funktioner er tilføjet og nogle af de gamle, som ikke fungerede helt optimalt er forbedret.
Så nu fire år efter ideen blev født – og utallige forsøg på at bygge sitet som vi gerne ville have den – er vi meget tæt på målet.
Niipit Markedspladsen har mange interessante ting at byder på. Du kan kigge på og handle nogle rigtig gode tilbud. Du kan handle i lokale butikker lige rundt om hjørnet eller netshoppe, det er helt op til dig.

Har du mere lyst til at finde sommerhuset til din næste ferie, så check *Overnatninger* på Niipit Markedspladsen. Her finder du både 

Du kan læse spændende indlæg fra vores bloggere, eller selv blogge og dermed blande dig i debatten.

Stop Spild Giv Det Videre er stedet hvor du kan få luft i din økonomi, hvis du er økonomisk udfordret. Går du på opdagelse her, finder du fantastiske tilbud fra private og firmaer, som lægger deres spild online, så andre kan få glæde af det. Alt sælges for 5 kr. pr.  styk. Skal du spare rigtig mange penge, så besøge apotekerne på Stop Spild Giv Det Videre. 

Del på

Skriv et svar