Julekalender 2019

Julekalender 2019

Vil du have Niipits Julekalender 2019 direkte i din email hvad dag i december måned, så skal du se at tilmelde dig julekalenderen.

Niipit har været ude og finde en masse gode tilbud til dig fra vores samarbejdspartnere. Det vil være unikke tilbud som du kun kan finde hos Niipit i December 2019

Hvad er et unikt tilbud i Niipits julekalender 2019

Det er når virksomheden garanterer dig at det tilbud du kan købe eller få i julekalenderen ikke findes nogle andre steder i December måned 2019

Niipit vil gerne give kunderne det bedste derfor har vi også været ude og finkæmme marked så det virkelig er de bedste tilbud du får.

Den 30 November 2019 er sidste dag du kan tilmelde dig julekalenderen herefter er det ikke muligt at få vores 24 gode juletilbud.

Hvordan tilmelder jeg mig Julekalender 2019?

Du skal klikke her under og udfylde de informationer vi skal bruge.

Når du har udfyldt den så vil du inden længe få en mail hvor du bekræfter at det er dig der har tilmeldt dig kalenderen og når du har bekræftet det så er det bare at vente til det bliver den 1 december 2019

TILMELD DIG HER


  Hvilken julekalender vil du modtage?
  Jeg vil gerne modtage julekalenderen til Privat personerJeg vil gerne modtage julekalenderen til Virksomheder

  Vil du gå glip at vigtig viden?
  Jeg er en privat person og jeg vil ikke gå glip af nogetJeg er en virksomhed og jeg vil gerne høre mere fra NiipitIkke int i mere viden

  Hvem kan tilmelde sig?

  Alle kan tilmelde sig. Du behøver ikke have et login for at være med i dette års julekalender.

  Hvis du er en privatperson så vil du få tilbud der passer til privatpersoner

  Hvis du er en virksomhed så har vi også tilbud der passer til virksomheder

  Så når vi siger at alle kan tilmelde sig så er det fordi at ALLE kan tilmelde sig.

  Hvad sker der med din Email når du tilmelder dig?

  Når du tilmelder dig denne julekalender så er det kun Niipit og Niipits folk der får adgang til din mail. De virksomheder der er med i julekalenderen får ikke din mail adresse. Niipit passer på din mail.

  Hvis du kun tilmelder dig Julekalenderen 2019 så vil du kun høre fra Niipit mellem den 1 og 25 December 2019, begge dage inklusiv.

  Hvis du gerne vil høre mere fra Niipit så skal du når du tilmelder dig sige ja tak til at du gerne vil have mere viden fra os. Eller svælger du blot ikke int i mere viden.

  HVAD VENTER DU PÅ….. Julen 😉

   

  Del på

  Skriv et svar