Jeva skoletaske doneret til pige

Jeva taske i August

JEVA i Hundslund har valgt at støtte op om Giv Det Videre.
En sen aftentime i august måned så vi fra Niipit support et nødkald fra en mor, hvis datter snart havde fødselsdag. Moderen bad om hjælp til at fejre datterens fødselsdag.
Mange tilbød deres hjælp, heriblandt Niipit Giv Det Videre. Vi kontaktede moderen, som fortalte at det var udfordrende nok at få økonomien til at hænge sammen i hverdagen. Når der så også skulle være til lidt ekstra i forbindelse med fødselsdagen, ja så kneb det virkeligt. Midt i samtalen kom det frem at datterens skoletaske var gammel og slidt, hvorfor hun havde brug for en ny. JEVA havde ugen før valgt at donere skoletasker til Niipit Giv Det Videre, så var den sag jo ligesom klar ;=))
Moderen var ikke bekendt med Niipit Giv Det Videre, så vi forklarede kort principperne: Niipit Giv Det Videre er en virksomhed, der hjælper mennesker, som er udfordret økonomisk. Man skal melde sig ind i Giv Det Videre og så snart man er godkendt kan man købe rabatkoder til 5 kr. Rabatkuponerne bruger man til at betale de mange forskellige varer (en per vare), som Niipit Giv Det Videre samarbejdspartnere har doneret – heriblandt altså JEVA.  Moderen meldte sig ind og blev straks godkendt. Således kunne hun sikre sig en fantastisk gave til sin datter for bare 5 kr. + forsendelse.
Skoletasken er en blandt i alt 5 fantastisk lækre tasker, som JEVA har doneret og således muliggjort at Niipit Giv Det Videre kan hjælpe folk, der har brug for hjælp.
Se tasken som JEVA donerede her