Jeva taske i august skoletaske doneret til pige

Jeva taske i August

JEVA i Hundslund har valgt at støtte op om Stop Spild Giv Det Videre.

Hvem fik den første taske?

En sen aftentime i august måned så vi fra Niipit support et nødkald fra en mor, hvis datter snart havde fødselsdag. Moderen bad om hjælp til at fejre datterens fødselsdag.
Mange tilbød deres hjælp, heriblandt Niipit Stop Spild Giv Det Videre. Vi kontaktede moderen, som fortalte at det var udfordrende nok at få økonomien til at hænge sammen i hverdagen. Når der så også skulle være til lidt ekstra i forbindelse med fødselsdagen, ja så kneb det virkeligt. Midt i samtalen kom det frem at datterens skoletaske var gammel og slidt, hvorfor hun havde brug for en ny.

Jeva taske i august

Da JEVA i august 2018 havde valgt at donere skoletasker til Niipit Stop Spild Giv Det Videre, så var den sag jo ligesom klar ;=))

Kendte moderen Niipit Stop Spild Giv det Videre

Moderen var ikke bekendt med Niipit Stop Spild Giv Det Videre, så vi forklarede kort principperne: Niipit Stop Spild Giv Det Videre er en virksomhed, der hjælper mennesker, som er udfordret økonomisk.

Hvordan virker systemet?

Man skal melde sig ind i Stop Spild Giv Det Videre og så snart man er godkendt kan man købe rabatkoder til 5 kr. Rabatkuponerne bruger man til at betale de mange forskellige varer (en per vare), som Niipit Stop Spild Giv Det Videre samarbejdspartnere har doneret – heriblandt altså JEVA.

Moderen meldte sig ind og blev straks godkendt. Således kunne hun sikre sig en fantastisk gave til sin datter for bare 5 kr. + forsendelse.

Jeva taske i august 2018 er…

…en blandt i alt 5 fantastisk lækre tasker, som JEVA har doneret og således muliggjort at Niipit Stop Spild Giv Det Videre kan hjælpe folk, der har brug for hjælp.

Vi takker Jeva tasker for Donationen i august 2018
Se tasken som JEVA donerede her

Læs mere

Del på

Skriv et svar