GIV DET VIDERE – ERHVERV

Hvis du er interesseret i at hjælpe mennesker, der er økonomisk udfordret og samtidig reducere dit spild og affald er vores system Giv Det Videre måske noget for dig.

Her kan du vælge at Donere dit overskud til folk som er økonomisk trængt.

Donation: Du donerer efter aftale de vare du vil til Niipit.dk Du kan selv styre hvor meget og hvornår du vil donerer eller du kan indgå en fast aftale så du ikke skal bruge tid på det dagligt.

I Giv Det Videre mener vi, at det netop er varer, som er i overskud (overproduktion, fejlkøb, fejldisponering eller lignende) i den enkelte butik, der skal reddes. Vi ønsker ikke, at i skal producere et overskud for at kunne honorere vores krav. Du kan donerer alle slags vare hos os, alt fra fysiske vare til ydelser som eks terapi, massage, hjælp i form af rådgivning, tøj, mad boligartikler, børne udstyr ol.

Vi har et relativ stort og konstant voksende netværk af brugere, som vi formidler dine donationer til. Mange er personer, der kender andre eller selv økonomisk udfordret. Mange er godkendt til at handle i vores system Giv Det Videre. Det foregår efter først til mølle princippet, så vi sidder ikke og bestemmer, hvem der modtager dine donationer. Modtageren giver os 5 kr. pr. donering, så vi kan dække vores udgifter til server, software og support.

Hvis du ønsker selv at lægge dine salg af overskudsvare online i vores system så kan du selv styre hvad der kommer online og hvornår.
Denne løsning tager vi ikke penge for.

Hvis du ønsker, at vi lægger dine overskudsvare op på sitet for dig, kan vi tilbyde at du sender os en mail, sms eller at vi ringer dig op og herefter lægger vi det online for dig. Hvis du vælger denne løsning koster det fra 149 kr. + moms pr md.

Hos os er der ingen binding på Giv Det Videre

Er du interesseret kan du kontakte os:

Ringe til os på tlf.nr.: +45 25 21 61 99

Skrive til os på: b4b@niipit.dk

Alt det praktiske: Hvis du er interesseret kommer vi meget gerne ud og hjælper dig i gang. Vi viser dig, hvorledes systemet fungerer og hjælper dig indtil du ’kan selv’. Herefter logger du selv på vores site, når du har noget at donere. Herefter udleverer du portionerne til brugerne i det tidsrum, som du vælger, der kan afhentes. Har du brug for hjælp, sidder vores support klar til at hjælpe