Problemhest

Problemhest – få professionel hjælp i dag

Problemhest, ses tydeligt på hestens ansigtsudtryk
Der er hjælp at hente, når det ikke fungerer mellem dig og din hest

Du kan bestille 45 min. gratis hjælp allerede i dag

Du drømte om glæden, men du fik en problemhest

Du drømte om mange, glade timer. Du drømte om glæde og at være ét med din hest. Du drømte om resultater og lethed og en hest, der kunne lide dig. I stedet fik du en problemhest eller din hest udviklede sig til en problemhest.

Det er gået i fisk og nu er du er fuld af frygt, frustration og fortvivlelse. Hesten vil ingenting, du er ved at miste lysten og måske også modet. Ingenting blev, som du drømte om.

Du får utroligt mange råd

Du får forskellige råd alle steder fra som ikke virker eller som indebærer, at nogen er alt for hård ved din hest. Og du aner ikke, hvor du skal kigge hen og hvem du skal høre efter.

Få professionel hjælp

Som professionel adfærdsrådgiver med 12 års erfaring, kan jeg hjælpe dig tilbage i glæden, trygheden, til at finde det, du drømte om og til at forstå din hest. Forstå hvorfor tingene er gået, som de er gået.

Jeg har mange gode resultater bag mig, der kan komme dig til gode. Jeg har både afhjælpe problemerne, når det er muligt. Står du med den svære beslutning om at afhænde eller måske endda aflive hesten, så kan jeg også hjælpe og støtte dig til at finde og gennemføre den rette beslutning.

Lær at se, hvornår din hest er bange, tryg, aggressiv, rolig eller spændt og lær, hvordan du skal forstærke det gode og ændre på det forkerte. Lær at håndtere din hest igen og få glæden tilbage!

Skriv til mig i dag og få professionel hjælp til din problemhest. Første samtale på 45 min. er gratis! Send sms til: 25300783 eller en mail til: tina@hesteforstand.dk. Så aftaler vi en tid for din GRATIS 1. samtale.

Vil du gerne undgå at få købt en problemhest? Læs mere her: