Gram by I Sønderjylland Kæledyrenesparadis carnilove hvalpe og voksen fodder

Gram by i Sønderjylland

Er en dejlig by hvor mange lokale gerne vil hjælpe hinanden.

Ligeledes er Gramboerne meget bevidste om spild og mulighederne for at reducere eller helt undgå det. Således sikrer de lokale i Gram at overskudsvarer bliver brugt og ikke blot smidt ud.

Hvilke butikker i Gram By i Sønderjylland er med ?

To butikker har valgt at støtte op om Niipit Giv Det Videre.

Den ene er Gram Apotek

De høre hjemme sammen med Brugsen i centrum. Mange af os tænker ikke over at også et apotek har spild. Men jo det sker desværre også for apoteker.
Alle så kaldte håndkøbsvarer så som hårshampo og balsam, sugetabletter, cremer, vådservietter og vitaminpiller. For slet ikke at nævne ryge stop produkter.
Nu tænker du måske: Bliver disse varer da ikke kan blive for gamle? Mange af Apotekets vare har en holdbarhedsdato, men de fejler intet – hellet ikke efter denne dato er overskredet. Ifølge Fødevare Styrelsen fejler varerne ikke noget.
Besøg Gram apotek her

Den anden er Kæledyrenes Paradis

Den anden butik der har valgt at gå med i kampen mod spild er Kæledyrenes Paradis som høre hjemme på Østergade 5 . Ganske få meter fra Apoteket. Hos Kæledyrenes Paradis vil de også meget gerne hjælpe folk i vores system.
Lige nu tilbyder de fodder til hunde. Kæledyrenes Paradis har sammensat en pakke der består af en fodderspand og ca 1,5 kg Premium hundefodder. Hver uge vil du kunne se forskellige pakker der er tilpasset forskellige hunde.
Besøg Kæledyrenes Paradis her

Kder flere med fra Gram by i Sønderjylland ?

Derudover er vi i positiv dialog med flere virksomheder i Gram der pt overvejer hvordan de kan give deres varer videre i stedet for at smide dem ud.
Vil du hjælpe Stop Spild nu, så meld dig ind i Niipit Giv Det Videre, hvor du kan være med til at stoppe spild ganske simpelt ved at købe det til 5 kr. Pr. vare eller produkt

Del på

Skriv et svar