Giv Det Videre – Savner du luft i økonomien?

Savner du luft i økonomien ? Kender du det at stå til den første og se på din konto. Du fik penge i går og i dag hvor alle regninger er betalt så er din konto allerede tæt på minus. Nogle gange så er der ikke en gang til at betale alle regninger.  Måned efter måned er det det samme, en umulig trædemølle at komme ud af. Du havde glædet dig til at der ville komme penge for så kunne det være der var lige lidt til at handle lidt ekstra til børnene, eller måske en ny bluse, endda måske de vitaminpiller der altid mangler. Der er også den fødselsdag i denne måned hvor du burde købe en gave, men allerede den 1 er kassen.

Jeg kender selv til det

Det første jeg altid tænkte var, HVAD KAN JEG SÆLGE? altid handlede det om at få flere penge ind, bare så jeg kunne betale mine regninger. Jeg levede i mange år på den måde. Grundet sygdom kunne jeg ikke bare gå ud og tage et ekstra job eller et job der gav en masse penge i lommen. Faktisk var jeg så plaget af sygdom så jeg ikke kunne holde på et job. Sparede alt væk og solgte hvad jeg kunne. Nogle gange optog jeg dyre lån for at kunne betale mine regninger. Den dag i dag kan jeg sagtens se det skråplan jeg var inde på men dengang handlede det om overlevelse.

Giv Det Videre kan hjælpe med at få luft i økonomien.

I dag findes der er utal af muligheder for at få hjælp ud over det som det offentlige tilbyder. Der findes et utal af apps der tilbyder billig mad. Det kan være en kanon måde at få god mad på bordet. Men hvorfor skal det kun være billig mad der er ved at blive smidt ud ? hvad med andre vare? der er jo masser af vare der bliver smidt ud hver dag af forskellige årsager. Det er de vare som Giv Det Videre prøver at få fat i til dig så DU kan få glæde af dem selv om de er tæt på udløbsdato.
Så prøv at kigge ind i vores område Giv Det Videre og se om der er nogle ting derinde som du kan bruge. Husk vi hjælper de folk der er økonomiskudfordret.

Del på

Skriv et svar