5of5


FemaleFundament

Find ud af hvilket stadie DU er på i dit vægttab!

Find ud af hvilket stadie DU er på i dit vægttab! Jeg oplever ofte, at ALT for mange fokuserer på de forkerte ting ift. det mål og udgangspunkt de nu engang har: “In the process of obsessively seeking out the “perfect” foods, food timing, food combinations (and separations), and food avoidance, the big picture gets Læs mere

Hvad er Femalefundament?

Femalefundament er et online trænings- og kostkoncept som hjælper kvinder i mål med deres vægttab gennem styrketræning og en fleksibel tilgang til kost! Uanset om du er helt grøn i fitnessverdenen eller har været i gamet længe, er der hjælp at hente.
Forløbet bliver altid 100% tilpasset dit personlige niveau og udgangspunkt. Jeg kunne aldrig drømme om blot at stikke dig en trænings + kostplan som PDF-fil og sige "held og lykke med det". Sådan fungerer mine forløb (heldigvis) ikke :)
Fokus ligger på mindre restriktion og i højere grad på reduktion. Her kommer du altså ikke på sultediæt kun med plads til kylling og broccoli...
Mine onlineforløb indeholder både skræddersyede kost- og træningsplaner via en app-funktion - på den måde har du hele tiden din personlige træner lige ved hånden. Jeg tror og håber på, at jeg gennem mine 10 års erfaring + min bachelorgrad i idræt for alvor kan hjælpe dig 100% i mål. Skriv endelig hvis du har spørgsmål eller andet på hjerte :)
Jeg håber du har lyst til at følge med, hvis du gerne vil have dit trænings- og kostfundament helt på plads.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 💪😊


CVR nr: 38932462
Tlf. 21956038
Email: rasgpetersen@gmail.com