Privatlivspolitik colorfulfaces.dk

Privatlivspolitik colorfulfaces.dk

Ejer af hjemmesiden colorfulfaces.dk samt kontakt information

Privatlivspolitik for ColorfulFaces.dk
Tina Ambæk Henriksen
Engbuen 7, 3450 Allerød
TlF: 2299 6808
E-mail: tina@colorfulfaces.dk

CVR Nr: 38235435

Som ejer vil jeg have adgang til visse informationer om dig (navn, email, adresse og telefonnummer). Dette er en kort beskrivelse af, hvordan jeg indsamler, bruger og gemmer denne information.

• Vigtig info: ordet ”information” dækker udelukkende over dine kontaktinformationer. Betaling modtaget via bankoverførsel eller Mobilepay, giver mig ikke adgang til eller indblik i dine bankinformationer. Alle følsomme finansielle oplysninger behandles sikkert hos de databehandlende virksomheder.

Cookiepolitik

Cookiepolitik for www.colorfulfaces.dk

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Trafikmåling for at jeg kan optimere mit website og brugeroplevelsen.

Oversigt:

1.0 Hvad er en Cookies?
2.0 Så lang tid opbevares cookies
2.1 Sådan sletter du cookies
2.2 Afvisning af cookies
2.3 Hvad cookies bruges til på mit website
2.4 Hvilke cookies benyttes på mit website
3.0 Brug Af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger

1.0 Cookies

Cookies er små datafiler der sendes fra en hjemmeside og lægges på den besøgendes computer. Cookies kan ikke indeholde virus og bruges til at gøre brugeroplevelsen bedre for den besøgende og for at hjælpe ejeren af en hjemmeside til at se, hvordan folk benytter siden.

2.0 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.1 Sådan sletter du cookies

Alle cookies accepteret af din browser kan slettes. Hvordan dette gøres afhænger af hvilken browser og operativsystem du bruger. På nyere computere kan du evt. prøve den følgende genvej: CTRL + SHIFT + DELETE – men vi vil henvise dig til hjælpedokumentet i din browser for mere information.

2.2 Afvisning af cookies

Du kan altid konfigurere din browser til ikke at acceptere cookies leveret af vores hjemmeside. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Hvis du ikke ønsker at anvende cookies leveret af vores side skal du være opmærksom på at:
1) hjemmesiden måske ikke vil fungere korrekt
2) nogle funktioner vil muligvis ikke være tilgængelige, såsom at du ikke kan afslutte dine online køb
3) indstillinger eller valg foretaget bliver muligvis ikke husket af systemet næste gang du besøger vores hjemmeside

2.3 Hvad cookies bruges til på mit website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af besøgende på siden. Denne information bruges til at tilpasse indhold og optimere brugeroplevelsen.

2.4 Hvilke cookies benyttes på mit website

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i vores forum m.v. Her indsamles oplysninger om navn, e-mail og eventuelt telefonnummer.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos colorfulfaces.dk, skal du rette henvendelse på tina@colorfulfaces.dk  eller Tlf:  2299 6808. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf.                            persondatalovens § 58, stk. 1.

Privatlivspolitik ColourfulFaces.dk Ansigtsmaling Tina Henriksen
Privatlivspolitik ColorfulFaces.dk Ansigtsmaling Certificerte ansigtsmaler