Colorful-Faces-Ansigtsmaling-Fastelavn-Heks-Blog

opdateret 25 Februar 2020

Fastelavn hvem bliver kattekonge og kattedronning

Kan du gætte hvem jeg er til fastelavn

Fastelavn er højtid for udklædning og ansigtsmaling og hvem bliver kronet kattekonge/kattedronning, hvad skal du være udklædt som i år?

Der bliver slået til tønden af børnene, vigtigt er hvem slår hul sådan at slikket kommer ud, til de flotte udklædte fastelavnsbørn.

Mest spændende er jo nok hvem VINDER bedste udklædning og her kommer ansigtsmalingen til sin rette og fuldender kostumet.

Hvem vil ikke gerne se sit barn stråle og have en fantastisk oplevelse!

Desværre er det ikke altid let af få ansigtsmaling til at ligne billedet læs her hvordan.

Se flere inspirerende billeder.

OBS:

Hvilken alders gruppe har mest glæde af ansigtsmaling? frarådes børn under to år, ellers alle børn og voksne som finder det sjovt.

Hvis du er til gør det selv, så husk at bruge rigtige gode produkter, ellers risikere du, at barnet eller den voksne får en parfumeallergi, i værste tilfælde.

I stedet for at bruge en pensel, især vigtigt til nybegynder, så anbefaler jeg at bruge en svamp, især tæt ved øjenene. Svampe er også gode til at blande farve på huden med, det bedste resultat opnås med en svamp per farve/ per barn.

Hvis du er bekymret over et produkt du har købt, så finder der en appen som hedder kemiluppen, der kan du få et indblik i det makeup du har indkøbt og nemmest er at hvis udløbs dato er overskredet, så smid det ud.

Du kan mange valg muligheder for sjove og farverige fester, eller få malet ansigterne så de fuldender udklædningstøjet. Det er kun fantasien som sætter begrænsninger.

Kan børn sove med ansigtsmaling på? Det kan jeg ikke anbefale – ligesom makeup tages af om aftenen, således at huden kan få en pause under nattesøvnen, så tages ansigtsmaling også af før sengetid, formentlig er der allerede taget skønne billeder som minder, de gemmes og huskes.

Se hvor nemt du kan downloade din gratis 18 sider e-bog værsgo.

Det bliver ikke nemmere at kontakte og booke din profesionelle ansigtsmaler.