Anonym Donation

Som så mange andre dage besøget Niipit en virksomhed i det sønderjyske for at høre om de ville donerer nogle vare til vores økonomisk udsatte brugere. Virksomheden har til dagligt fart på og er i det de slev kalder fremgang.

Som rigtig mange andre virksomheder, så havde virksomheden vare liggende på lageret de ikke havde solgt og da de hørte om muligheden for at komme af med nogle af deres vare slog de til med det samme.

Men at donerer varer er som oftes også forbundet med tidsforbrug. Mange virksomheder i dag er pressede på tid og arbejdsopgaver så de ofte slet ikke har tid til at fortælle omverden at de gerne vil donerer vare væk og de har endnu mindre tid til den del med hele udleveringen.

Vi fortalte virksomheden om Niipits system hvor Niipit står for at finde de folk der er udfordret for efterfølgende at screene folk og få dem godkendt så de selv kan handle det de ønsker sig. Når folk har handlet kan Niipit stå for udleveringen enten med post eller ved udlevering fra Vojens.

Virksomheden kunne se mange fordele ved at donerer deres overskudsvarer til Niipit. På denne måde undgår virksomheden at bluserne bliver smidt ud, brændt eller destrueret på anden måde. Virksomheden hjælper på denne måde miljøet så det ikke bliver belastet med unødig Co2. Ligeldes fik virksomheden plads på deres lager til nye varer. Som Ejeren sagde “Vi har alle noget stående vi aldrig får taget os sammen til at komme af med. Vi vil helst sælge nye vare hele tiden”

Virksomheden valgte at donerer en masse bluser til piger i mange modeller og farver. Bluserne er i str XS – S.

Bluserne er allerede lagt online og alle der er godkendt til at handle kan få hver bluse for kun 5 kr. Bluserne kan i finde under Niipit Donationer. Lige her
Bluserne kan afhentes i Vojens eller sendes ud til hele landet sammen med mange andre varer der er online i Niipit Donationer. Forsendelsen koster 59 kr for at sende 3 vare i en pakke.