Anonym donation af tøj til Niipit Stop Spild Giv Det Videre

Anonym donation

Læs om hvordan Niipit fik en stor Anonym donation af tøj.

Som så mange andre dage besøget Niipit en virksomhed i det sønderjyske for at høre om de ville donere nogle varer til vores økonomisk udsatte brugere. Virksomheden har til dagligt fart på og er i det de selv kalder en kæmpe fremgang.

Virksomheden havde varer liggende på lageret, som de ikke havde solgt og da de hørte om muligheden for at komme af med nogle af disse varer slog de til med det samme.

Mange virksomheder i dag er pressede på tid og arbejdsopgaver og har ofte slet ikke tid til at fortælle omverden, at de gerne vil donere deres overskuds varer. Ligeledes har de heller ikke tid til alt det praktiske i forbindelse med at fordele donationer.

Vi fortalte virksomheden om Niipits system hvor Niipit står for at finde de folk der er udfordret for efterfølgende at screene folk og få dem godkendt så de selv kan handle det de ønsker sig. Når folk har handlet kan Niipit stå for udleveringen enten med post eller ved udlevering fra Vojens.

Virksomheden kunne se mange fordele ved at donere deres overskudsvarer til Niipit. På denne måde undgår virksomheden at deres varer skal smides ud, brændes eller destrueres på anden måde. Ved at donere deres varer til Niipit, hjælper virksomheden med at skåne miljøet, fordi der udledes mindre CO2. Virksomheden hjalp også sig selv, fordi der blev nye varer på det ellers så fyldte lager. Som Ejeren sagde; “Vi har alle noget stående, som vi aldrig får taget os sammen til at komme af med. Vi vil jo helst sælge nye vare hele tiden”

Virksomheden valgte at donerer pigebluse i mange modeller og farver. Bluserne er i str XS – S.

Bluserne er allerede lagt online og alle der er godkendt til at handle kan få en bluse for kun 5 kr. Bluserne finder I under Niipit Donationer. Lige her
Bluserne kan afhentes i Vojens eller sendes ud i hele landet. Forsendelsen koster 59 kr og så kan du få op til 3 vare i en pakke.

Bluserne er udsolgt nu og kan ikke købes mere. Hold øje på vores Facebook side hvornår der kommer mere.

Del på

Skriv et svar